Vanredna situacija i u Šapcu

Izvor: B92, 03.Jul.2020, 16:27

Vanredna situacija i u Šapcu

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, na konferenciji za novinare rekao je da je u tom gradu proglašena vanredna situacija zbog širenja virusa kovid 19.

Kako je rekao, predložiće Štabu za vanredne situacije da se ograniči rad ugostiteljskih objekata i noćnih klubova od u vremenu od 23 do 06, nošenje maski u javnom prevozu i svim zatvorenim prostorima, bez izuzetka, uz poštovanje distance od metar i po.

Takođe, Zelenović će Štabu predožiti da se za nepoštovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mera obaveznog nošenja maski propiše kazna od 5.000 dinara, kao i da se zabrani okupljanje na javnim mestima u zatvorenim prostorima više od 100 ljudi, a na otvorenim više od 500.

Prilikom bilo kakvog okupljanja biće neophodno nošenje maski i poštovanje fizičke distance od metar i po.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vanredna situacija i u Šapcu

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jul.2020

BEOGRAD - U Šapcu je, zbog širenja epidemije izazvane virusom korona, danas proglašena vanredna situacija, saopštio gradonačelnik Nebojša Zelenović.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.