Vanredna akcija davanja krvi u Novom Sadu danas od 10 do 15 časova

Izvor: Danas, 11.Maj.2021, 08:18

Vanredna akcija davanja krvi u Novom Sadu danas od 10 do 15 časova

U centru Novog Sada danas će se prikupljati krv u transfuziomobilu na Trgu slobode u terminu od od 10 do 15 časova, povodom Nacionalnog dana davalaca krvi, ali i smanjenih zaliha.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prikupljanje krvi danas u centru Novog Sada, smanjene zalihe svih krvnih grupa

Izvor: Radio 021, 11.Maj.2021

Povodom Nacionalnog dana davalaca krvi ali i smanjenih zaliha krvi, danas će se u centru Novog Sada prikupljati krv u transfuziomobilu na Trgu slobode.

Nastavak na Radio 021...

Nacionalni dan dobrovoljnih davalaca krvi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2021

Nacionalni dan dobrovoljnih davalaca krvi, obeležava se i ove godine sa ciljem da se podigne pažnja javnosti o potrebama koje život znače, kao i da se zahvali svim dobrovoljnim davaocima koji nesebično učestvuju u akcijama davanja krvi...Magdalena Seleši i Ana Vozar su već duži niz godina članice...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.