Valjevo: Vlast odustala od zabrane saobraćaja

Izvor: TvojPortal.com, 13.Jul.2011, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valjevo: Vlast odustala od zabrane saobraćaja

UGRADU.info Valjevo-Iako je krajem prošle nedelje najavljeno da će saobraćaj uz reku Gradac biti obustavljen, u međuvremenu, lokalna vlast je odustala    od te ideje.


Pomoćnik gradonačelnika Radivoje Milutinović u petak je rekao da će saobraćaj na Gradcu biti zabranjen, a da će vozačima biti ponuđeno da svoja vozila ostave na novouređenom parkingu kod stare Novakovića vodenice, kao i da će gradska komisija odlučiti o tome u kom vremenskom intervalu će, svakodnevno, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << biti obustavljen saobraćaj na tom potezu. Međutim, na jutrošnjoj sednici gradske komisije, čiji je član i predstavnik Ekološkog društva “Gradac” Nenad Dimitrijević, odlučeno je da se, za sada, saobraćaj ne obustavlja. Dimitrijević kaže da su još pre mesec dana dobili obećenje od lokalne vlasti da će zatvoriti saobraćaj uz Gradac, međutim danas im je saopšteno da će, za početak, biti zabranjeno parkiranje na potezu pored reke Gradac. Odlukom da bude zabranjeno parkiranje duž reke Gradac ne rešava se glavni problem, kaže Dimitrijević.Gradonačelnika Valjeva Zorana Jakovljevića pitali smo zbog čega je lokalna vlast samo za tri dana promenila mišljenje i odustala od najavljenog zatvaranja saobraćaja, ali konkretan odgovor nismo dobili.

valjevoreka gradac

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.