VUČIĆEVA PORUKA ONIMA KOJI SEKU GLAVE: Neću vam se pokoriti! Nedodirljivih neće biti

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2021, 00:12

VUČIĆEVA PORUKA ONIMA KOJI SEKU GLAVE: Neću vam se pokoriti! Nedodirljivih neće biti

Vučić je govorio i o poslednjim saslušanjima, kao i novim dokazima do kojih je policija došla u ratu sa mafijom.

- Nemojte da očekujete da u borbi sa mafijom ne dobijete odgovor. Pričao sam ja o tome i kada je Mišković uhapšen, iako nije on rang kao ovi mafijaši, da će ulagati novac u rušenje. A to je sitnica u odnosu na sve ovo. To je sitnica u odnosu na to kada izađete protiv ovih koji skidaju glave. A ne skidaju tako da vas upucaju. Ne možete da zamislite da neko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekome odseče glavu. Mi smo u ovim telefonima pronašli slike još jednog tela, kao i pripreme i svašta. Kako se tranžira i odseca ljudsko meso, odsecaju glave - kazao je on.

- Moja poruka onima koji seku glave i misle da mogu da ucenjuju Srbiju je da se neću pokoriti i neću dozvoliti da su tu mafijaši i tajkuni. Boricu se protiv vas! I grobovi moji borice se..- poručio je.

Predsednik je podsetio i na slučaj Gorana Papića, bivšeg zamenika načelnika SBPOK koji se slikao u ferariju od 400.000 evra, i otkrio čije je to vozilo.

- Ali problem je ako je taj ferari izvesnog Bajramija, koji sa Naserom Keljmendijem diluje drogu. Postavlja se pitanje šta srpski policajac radi u kolima jednog Bajramija. Zato što je država krenula na njih, žele da unište život i meni i mojoj porodici i mojoj deci. Imate bezbroj primera. Od Jovanjice, pa znate sve. U jednom trenutku sam bežao od toga da čujem istinu. Da moji saradnici mogu da budu odgovorni za takve gadosti. Ja već godinu i nešto dana znam sve, ko sa kim sarađuje. I živim sa tim, i ne mogu da vam objasnim koliko se mučim, pošto sam ja te ljude birao - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.