VUČIĆ ZAVRŠIO SASTANAK SA HILOM Zahvalio sam na pozivu za učešće na predstojećem Samitu za demokratiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2023, 12:14

VUČIĆ ZAVRŠIO SASTANAK SA HILOM "Zahvalio sam na pozivu za učešće na predstojećem Samitu za demokratiju" (FOTO)

Predsednik se sastaje i sa ambasadorkom Velike Britanije

-Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je ambasadora Sjedinjenih Američkih Država Kristofera Hila.

- Obavestio sam ambasadora Hila @usembassyserbia o poslednjoj rundi razgovora u Briselu. Saglasili smo se da je hitno formiranje Zajednice srpskih opština od prioritetnog značaja, ali i da je potrebno još mnogo napora, rada i razgovora kako bi se rešili nagomilani problemi u svakodnevnom životu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << građana na Kosovu i Metohiji.

Zahvalio sam na pozivu @potus za učešće na predstojećem Samitu za demokratiju koji će se održati onlajn u martu ove godine, na kojem će biti reči ne samo o značaju demokratskih vrednosti u današnjem svetu, već i o ekonomskim globalnim perspektivama.

Razmenili smo mišljenja i o planovima Srbije u pogledu diversifikacije izvora energije i energetske efikasnosti, ali i o brojnim drugim pitanjima od obostranog interesa - napisao je predsednik na svom Instagram nalogu.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vučić: Za SAD formiranje Zajednice opština sa srpskom većinom od prioritetnog značaja

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Mar.2023

Hitno formiranje Zajednice opština sa srpskom većinom na Kosovu od prioritetnog je značaja, saglasili su se ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kristofer Hil i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, saopšteno je nakon njihovog sastanka u Beogradu. Vučić je na svom instagram profilu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.