VUČIĆ SE OGLASIO O UBISTVU ŠKALJARACA U ATINI: Da nismo REAGOVALI to je moglo da se desi u BEOGRADU

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2020, 13:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ SE OGLASIO O UBISTVU ŠKALJARACA U ATINI: "Da nismo REAGOVALI to je moglo da se desi u BEOGRADU"

Aleksandar Vučić odbacio je danas kritike da želi da ima kontrolu nad sudijama i tužiocima u Srbiji i istakao da jedino želi da su ubice i narko-dileri iza rešetaka.

Predsednik Srbije

- Ne zanima me da imam kontrolu nad sudijama i tužiocima. To izmišljaju oni koji ne znaju šta drugo da izmisle. Jedino što mene interesuje je da narko-dileri i ubice konacno završe iza rešetaka - rekao je Vučić.

Povodom ubistva dvojice vođa škaljarskog klana u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Atini, Vučić je ukazao da je reč o Crnogorcima, a ne Srbima i istakao da je sada jasno koliko je bila važna zabrana brojnim osobama iz kriminalnog miljea, narocito sa teritorije Crne Gore, da ulaze na teritoriju Srbije.

- Krvavi pir koji se dogodio sinoć u Atini desio bi se u Beogradu da takve mere nismo preduzeli - istakao je Vučić.

On je poručio Grcima i premijeru Grčke i njegovom prijatelju Kirijakosu Micotakisu da ubijeni nisu Srbi, već Crnogorci, koji istovremeno imaju državljanstva više zemalja Evropske unije.

- Borba protiv organizovanog kriminala u Srbiji biće teška, ali će država na kraju svakako pobediti - istakao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.