VUČIĆ POZVAO LJUDE DA VOLONTIRAJU: Zajedno možemo da pobedimo! Zajedno možemo sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ POZVAO LJUDE DA VOLONTIRAJU: Zajedno možemo da pobedimo! Zajedno možemo sve

Oglasio se na svom Instagram profilu.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučih pozvao je sinoć sve koji ne spadaju u rizičnu grupu u vezi s korona virusom da se prijave da budu volonteri.

- Ako ne spadate u rizičnu grupu, mladi ste i zdravi, imate slobodnog vremena i želite da pomognete ugroženim kategorijama stanovništva, sada to možete učiniti prijavom na novi jedinstveni sistem za evidenciju volontera i volonterki u Republici Srbiji - napisao je Vučić na Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nalogu "avucic", uz hešteg budiVolonter.

Само заједно можемо да победимо. #budivolonter #koronavirus Уколико не спадате у ризичну групу, млади сте и здрави, имате слободног времена и желите да помогнете угроженим категоријама становништва сада то можете учинити пријавом на нови јединствени систем за евиденцију волонтера и волонтерки у Републици Србији budivolonter.gov.rs. У данима пред нама, када је потребно да најугроженији остану у својим домовима како се не би заразили коронавирусом, помоћ волонтера и волонтерки је веома важна.

A post shared by Александар Вучић (@avucic) on Mar 25, 2020 at 12:22pm PDT

Predsednik je istakao je da je u narednim danima, kada je potrebno da najugroženiji ostanu u svojim domovima kako se ne bi zarazili korona virusom, pomoć volontera i volonterki veoma važna.

- Zajedno možemo da pobedimo! Zajedno možemo sve - napisao je Vučić na Instagram nalogu "avucic".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.