VUČIĆ ODGOVORIO CRNOGORCIMA: Nismo ukrali nijedan respirator, ali ćemo vam zato POKLONITI TRI! Daćemo i po respirator za Bijelo Polje i Pljevlja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ ODGOVORIO CRNOGORCIMA: Nismo ukrali nijedan respirator, ali ćemo vam zato POKLONITI TRI! Daćemo i po respirator za Bijelo Polje i Pljevlja!

Srbija nije otela ni konfiskovala nijedan respirator Crnoj Gori, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić reagujući na optužbe iz Podgorice i poručio da je Srbija spremna da Crnoj Gori pokloni pet respiratora.

Obraćajući se javnosti na pres konferenciji sa premijerkom Srbije, Vučić je rekao da mora da reaguje na optužbe iz Crne Gore i objavu "uz fanfare" da je Srbija otela Crnoj Gori respiratore.

- Nismo oteli nijedan respirator niti smo ikada uzeli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo kome, na tržistu smo ih kupili kao savestan kupac što je čak i njihova posrednička kompanija javno saopštila - rekao je Vučić.

On je kazao da je Srbija spremna da crnogorskoj vladi pokloni tri respiratora, kao i da je spremna da na molbu predstavnika Srba u Crnoj Gori Andrije Mandić, odmah isporuči po jedan respirator za Pljevlje i Bijelo Polje.

Dodao je da je Srbija u prethodne dve nedelje isporučila više od 40 hiljada tona hrane.

- Mi sa našim bratskim narodom u Crnoj Gori, isa Srbima i sa Crnogorcima, želimo da imamo najbolje moguće odnose i ne želimo da nas bilo čiji vladini službenici svađaju i govore da Srbija ima loš odnos, prema Crnoj Gori - naglasio je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.