VUČIĆ OBJAVIO: Beograd je NAJVEĆE ŽARIŠTE korona virusa, NOVE MERE za tri dana (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2020, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ OBJAVIO: Beograd je NAJVEĆE ŽARIŠTE korona virusa, NOVE MERE za tri dana (FOTO/VIDEO)

Slede Niš i Valjevo.

Beograd je najveće zarište virusa korona, a zatim Niš i Valjevo, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić i dodao da će država gledati da uskoro izađe s novim merama za ta tri grada.

- Beograd je ubeljivo najveće žarište, zatim Niš i Valjevo. Kikinda je bila s početka najveće žarište, i dalje imamo troje ili četvoro lica iz tog grada u teškom stanju - rekao je Vučić novinarima u Štark areni.

"Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Republike Srbije Aleksandar Vučić obišao je volontere koji vrše pripremu paketa, namenjenih najugroženijim penzionerima, sa nižim primanjima, donacije najvećih srpskih kompanija."

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Mar 25, 2020 at 4:22am PDT

Poručio je da će nadležni gledati uskoro da izađu sa novim merama za Beograd, Niš i Valjevo.

- Nadam se, nemamo pouzdane podatke, ali nadam se da smo uspeli da zaustavimo ubrzani prodor u Kikindi. A, ova tri grada, a posebno Beograd sada su ubeljivo najveće žarište - rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.