VUČIĆ NAKON SUSRETA SA EPISKOPOM BUDIMSKIM: Biti Srbin bilo gde u svetu, posebno ovde u Mađarskoj, veliki je ponos i nada za budućnost (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2023, 16:16

VUČIĆ NAKON SUSRETA SA EPISKOPOM BUDIMSKIM: Biti Srbin bilo gde u svetu, posebno ovde u Mađarskoj, veliki je ponos i nada za budućnost (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je Preobraženjsku crkvu SPC u Sent Andreji.

Vučić boravi u službenoj poseti Mađarskoj.

Ranije je najavljeno da će se prvog dana posete predsednik Vučić u Sentandreji sastati sa episkopom budimskim Lukijanom, nakon čega će mu biti uručen orden Eparhije budimske prvog reda.

- Posebno srećan i počastvovan što sam bio gost Njegovog visokog Preosveštenstva Lukijana i što sam mogao mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga da naučim o postojanju Srba u Sent Andreji i Mađarskoj. Zahvalan i našoj mađarskoj braći i prijateljima na velikoj podršci koju pružaju našoj Episkopiji. Biti Srbin bilo gde u svetu, posebno ovde u Mađarskoj, veliki je ponos i nada za budućnost - poručio je Vučić.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.