VUČIĆ NAJAVIO JOŠ 200 KM PUTA: “Država dobro radi i ne bojimo se posla”

Izvor: Telegraf.rs, 07.Nov.2016, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VUČIĆ NAJAVIO JOŠ 200 KM PUTA: “Država dobro radi i ne bojimo se posla”

Premijer Srbije Aleksandar Vučić pričao je o najvažnijim projektima u našoj zemlji među kojima je svakako najvažniji novootvoreni deo auto-puta Ljig-Preljina.

- Za desetak dana otvoriću deonicu iza Niša i iza Pirota za petnaestak dana. Ostaće nam samo još deo kroz Grdeličku klisuru i deo do granice sa Bugarskom. Završavamo Koridor 10, radićemo i na deonici Novi Sad-Ruma-Šabac i ne bojimo se posla. Građani sada mogu i vozom da putuju i to prvi put da stignu brže nego automobilom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << – rekao je Vučić gostujući na RTS-u.

On je rekao da je ova vlada otvorila više od 100 kilometara puta, a u planu je još 200 kilometara.

- Nadmašićemo Josipa Broza i ono koliko je on sagradio puta mi ćemo duplirati. Predviđeni deficit nam je 122 milijarde dinara, znači milijarda evra, to pozdravlja i MMF – rekao je premijer, naglašavajući da Srbija sve svoje obaveze izmiruje na vreme.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.