VUČIĆ NA SVEČANOJ VEČERI U TIRANI: Okupili smo se ovde da razgovaramo o temama koje su od životnog značaja za Zapadni Balkan (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 22:34

VUČIĆ NA SVEČANOJ VEČERI U TIRANI: Okupili smo se ovde da razgovaramo o temama koje su od životnog značaja za Zapadni Balkan (FOTO)

U centru teme za stabilonst Balkana.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je na svom instagram profilu da je večeras prisustvovao svečanoj večeri povodom Regionalnog samita o Planu rasta i ekonomskog približavanja koji se sutra održava u Tirani.

- Okupili smo se ovde da razgovaramo o temama koje su od životnog značaja za Zapadni Balkan. Povezivanje ekonomija, uklanjanje prepreka i napredak ka jedinstvenom tržištu su veliki ciljevi koji vode ka suštinskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razvoju naše zemlje i regiona i boljoj budućnosti za sve naše građane - napisao je predsednik 

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Izvor:Srbija Danas/Novosti

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"OKUPILI SMO SE ZBOG TEMA OD ŽIVOTNOG ZNAČAJA ZA ZAPADNI BALKAN" Vučić objavio fotografiju sa svečane večere u Tirani (FOTO)

Izvor: Blic, 28.Feb.2024

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanoj večeri povodom Regionalnog samita o Planu rasta i ekonomskog približavanja koji se sutra održava u Tirani.

Nastavak na Blic...

VAŽNI DOGOVORI U TIRANI! Vučić saopštio: "OVO bi bio veliki napredak za nas"

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 14:01

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se iz Tirane okupljenim medijima...Predsednik Vučić je na početku obraćanja rekao da je današnji dan bio veoma važan za Srbiju...- Od suštinskog je značaja kada radite stvari za građane svoje zemlje, koji će imati opipljivu korist. Pričali smo o...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.