VUČIĆ I ORBAN DANAS U NOVOM SADU: Prisustvovaće svečanom otvaranju Sajma poljoprivrede

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 08:20

VUČIĆ I ORBAN DANAS U NOVOM SADU: Prisustvovaće svečanom otvaranju Sajma poljoprivrede

U Novom Sadu danas počinje 89. Međunarodni poljoprivredni sajam, a otvaranju će prisustvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Mađarske Viktor Orban.

Međunarodni poljoprivredni sajam posle dvogodišnje pauze zbog pandemije, kada je organizovan virtuelno, ponovo će biti održan na Novosadskom sajmu od 21. do 27.maja, a zemlja partner je Mađarska.

Svečano otvaranje sajma je u 11 časova.

Na sajmu učestvuje 1.100 izlagača, a kompanije dolaze iz 21 zemlje. Detaljnije o ovogodišnjem međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu pročitajte klikom na ovaj LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(UŽIVO) POČINJE SAJAM POLJOPRIVREDE U NOVOM SADU Na otvaranju Vučić i Orban

Izvor: Blic, 21.Maj.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i mađarski premijer Viktor Orban otvorili su 89. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, čiji je ovogodišnji partner Mađarska, a koji će trajati do 27. maja.

Nastavak na Blic...

"Hvala Orbanu, uvek je uz Srbiju kad je teško" Predsednik Vučić gaji prijateljstvo dve zemlje

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas premijeru Mađarske Viktoru Orbanu na prijateljskom i partnerskom odnosu prema Srbiji...- Veliko hvala našem prijatelju Viktoru Orbanu, neverovatan je napredak odnosa naše dve zemlje, zahvaljujući premijeru Mađarske - poručio je Vučić na svom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.