Hvala Orbanu, uvek je uz Srbiju kad je teško Predsednik Vučić gaji prijateljstvo dve zemlje

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2022, 12:24

"Hvala Orbanu, uvek je uz Srbiju kad je teško" Predsednik Vučić gaji prijateljstvo dve zemlje

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je danas premijeru Mađarske Viktoru Orbanu na prijateljskom i partnerskom odnosu prema Srbiji.

- Veliko hvala našem prijatelju Viktoru Orbanu, neverovatan je napredak odnosa naše dve zemlje, zahvaljujući premijeru Mađarske - poručio je Vučić na svom Instagram nalogu, uz fotografiju sa otvaranja Novosadskog sajma.

Istako je da je Orban uvek uz Srbiju kada god je teško i najavio da će dve zemlje nastaviti da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grade prijateljski i partnerski odnos.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i mađarski premijer Viktor Orban otvorili su 89. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu, čiji je ovogodišnji partner Mađarska, a koji će trajati do 27. maja.

Vučić i Orban su pre zvaničnog otvaranja održali kratak sastanak na novosadskom sajmu, a nakon obraćanja medijima krenuli su u obilazak izlagače, kojih je ove godine 1.100 iz 21 zemlje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić: Srbija protiv Belorusije podržala 9 od 25 deklaracija, a protiv Rusije nijednu od 23

Izvor: RTS, 21.Maj.2022

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da se Srbija delimično uskladila sa sankcijama koje je EU uvela Belorusiji, ali da je to još ranije urađeno i da tu nema ničeg novog. . Predsednik Aleksandar Vučić tako je odgovorio na pitanje novinara, da prokomentariše informaciju...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.