VRŠNJAČKO NASILJE U ZEMUNU?! Jeziv snimak iz osnovne škole osvanuo na Jutjubu

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2019, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRŠNJAČKO NASILJE U ZEMUNU?! Jeziv snimak iz osnovne škole osvanuo na Jutjubu

Jedan učenik šutira drugog koji leži na podu toaleta, dok on viče "nemoj", a ostali se smeju i snimaju mobilnim telefonom.

Ovo je sadržaj video-snimka objavljenog na Jutjubu, ali nije poznato da li se "samo šale" ili je situacija krajnje ozbiljna. prema nezvaničnim saznanjima, sve se odigralo u OŠ "Petar Kočić" u Zemunu.

Naime, na snimku se vidi kako dečak obara drugog na pod i počinje da ga udara. U jednom momentu, prilazi drugi učenik koji pokušava da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ih razdvoji, međutim, nasilnik uspeva da ga odgurne i nastavlja da tuče dečaka koji je i dalje na podu.

U drugom delu snimka vidi se da dečak u crvenoj trenerci čak i u učionici, pred drugim đacima, ponovo obara žrtvu na pod. Čak uzima i stolicu koju podiže uz reči: "Hoćeš da te ubijem sad"? Na sve to, dečak koji je u uglu učionice odgovara sa: "Nemoj".

Iz osnovne škole u kojoj je zabeležen snimak nisu odgovarali na naše pozive.

SNIMKA POGLEDAJTE KLIKOM OVDE!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.