Izvor: S media, 31.Mar.2013, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMENSKA PROGNOZA: Danas oblačno i hladnije

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, iznad većeg dela hladnije, na severu, zapadu i jugozapadu mestimicno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, a u ostalim krajevima uglavnom suvo.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, jutarnja temperatura iznosiće od nula do šest stepeni, a najviša temperatura od osam na severu do 19 stepeni na jugoistoku.

Duvaće slab i umeren vetar promenljivog pravca.

I u Beogradu promenljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << oblačno, hladnije, povremeno s kišom, uglavnom pre podne. Vetar slab do umeren severozapadni. Jutarnja temperatura oko četiri, a najviša dnevna oko osam stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do ponedeljka, 8. aprila, u toku celog perioda biće promenljivo oblačno, mestimično sa kišom.

(Tanjug)

Foto: Beta/Dragan Gojic/DS

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sutra ponovo zahlađenje

Izvor: NaDlanu.com, 31.Mar.2013

U Srbiji će sutra biti promenjivo oblačno, u najvećem delu zemlje hladnije, saopštio je danas Hidrometeorološki zavod Srbije...Na severu, zapadu i jugozapadu očekuju se kiše i pljuskovi sa grmljavinom, dok će u ostalim krajevima biti uglavnom suvo.Vetar će biti slab i umeren, promenjivog pravca....

Nastavak na NaDlanu.com...

Oblačno sa kišom i susnježicom

Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Apr.2013, 10:26

Јutro u Srpskoj je oblačno sa slabom kišom, a na sjeveru i sjeverozapadu hladnije sa susnježicom i vlažnim snijegom. Tokom dana na sjeveru i zapadu uglavnom suvo, oblačno i hladno vrijeme. U ostalim predjelima slaba kiša, koja postepeno prestaje do kraja dana. Na jugu i istoku malo toplije. Duvaće...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.