Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Apr.2013, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno sa kišom i susnježicom

Јutro u Srpskoj je oblačno sa slabom kišom, a na sjeveru i sjeverozapadu hladnije sa susnježicom i vlažnim snijegom. Tokom dana na sjeveru i zapadu uglavnom suvo, oblačno i hladno vrijeme. U ostalim predjelima slaba kiša, koja postepeno prestaje do kraja dana. Na jugu i istoku malo toplije. Duvaće slab sjeverni vjetar, u južnim predjelima i dalje jugo, prvo slab koji krajem dana postepeno jača. Maksimalna temperatura vazduha od tri stepena na sjeverozapadu do 13 na jugu i jugoistoku. Prognoza vremena za Banjaluku Ujutru hladno i oblačano sa vlažnim snijegom. Tokom dana hladnije, oblačno i uglavnom suvo vrijeme. Duvaće Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/drustvo/oblacno-sa-kisom-i-susnjezicom.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VREMENSKA PROGNOZA: U Srbiji i danas kiša, ali toplije

Izvor: S media, 01.Apr.2013

U Srbiji će biti pretežno oblačno, mestimično s kišom, javio je danas Republički Hidrometeorološki zavod Srbije...Više padavina očekuje se uveče i u toku noći u zapadnim i severnim krajevima...Južni i jugoistočni vetar će biti slab do umeren, a u južnom Banatu povremeno jak...Minimalna...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.