Izvor: S media, 11.Apr.2013, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMENSKA PROGNOZA: Danas čak do 24 stepena!

U Srbiji će danas dnevna temperatura dostići i 24 stepena, najavio je danas Republički hidrometeorološki zavod Srbije.

U južnim i centralnim delovima vreme će biti pretežno sunčano, a na severu zemlje promenljivo oblačno, ali se od popodneva mestimično očekuje kratkotrajna kiša.

Duvaće slab do umeren, u južnom Banatu povremeno jak južni i jugoistočni vetar.

Najniža temperatura biće od četiri do 12, a najviša od 18 do 24 stepena. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

U Beogradu će takodje biti toplo, pre podne pretežno sunčano, a od popodneva se očekuje promenljivo oblačno s kratkotrajnom kišom i grmljavinom.

(Beta)

Foto: Beta, Dragan Gojić, EV

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTOPLILO: U petak 24 stepena!

Izvor: Kurir, 11.Apr.2013

U subotu promenljivo oblačno, mestimično s kratkotrajnom kišom. Od nedelje pretežno sunčano vreme..BEOGRAD - U Srbiji će u petak temperatura dostići i 24 stepena, najavio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije. U južnim i centralnim delovima vreme će biti pretežno sunčano, a na severu...

Nastavak na Kurir...

Vremenska prognoza za petak, 12.04.2012.

Izvor: 025info.rs, 11.Apr.2013

U Apatinu i okolini u petak, 12. aprila se očekuje toplo ali promenljivo vreme. Maksimalna dnevna temperatura će dostići preko 20 stepeni Cezlzijusa a u toku dana su mogući kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. Vodostaj Dunava kod Apatina je

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.