Izvor: S media, 10.Apr.2013, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMENSKA PROGNOZA: Danas pretežno sunčano i toplije

U Srbiji će danas jutro biti mestimično maglovito ili sa niskom oblačnošću, a tokom dana očekuje se pretežno sunčano i toplije, na jugu i jugoistoku malo ili umereno oblačno, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar će biti slab, uglavnom južni i jugoistočni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplije. Vetar će biti slab, južni. Minimalna temperatura iznosiće oko osam, a maksimalna oko 20 stepeni.

U Srbiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << će prema izgledima vremena u periodu za sedam dana, do 18. aprila, u petak biti toplo i u većem delu pretežno sunčano.

Na severu se očekuje postepeno naoblačenje, a posle podne i krajem dana biće mestimično kiša, pljuskovi i grmljavine.

U subotu biće promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom i dalje relativno toplo.

U nedelju očekuje se malo svežije i promenljivo oblačno, na severu sa dužim sunčanim intervalima, a u centralnim i južnim krajevima ponegde sa kišom i pljuskovima.

U ponedeljak biće malo hladnije sa temperaturom oko ili ispod proseka, ponegde s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Od utorka do kraja perioda očekuje se promenljivo oblačno, toplije i uglavnom suvo, u većini mesta sa dužim sunčanim intervalima.

(Tanjug)

Foto:Beta/Dragan Gojić/DS)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LEPA VEST: U četvrtak sunčano, do 20 stepeni!

Izvor: Kurir, 10.Apr.2013

I u petak toplo i u najvećem delu zemlje pretežno sunčano. Krajem dana kiša..BEOGRAD - U Srbiji će u četvrtak vreme biti pretežno sunčano i toplo, do 20 stepeni, saopštio je danas Hidrometeorološki zavod Srbije...Ujutro će biti magle i niske oblačnosti, ali će potom u najvećem delu zemlje...

Nastavak na Kurir...

Vreme - 11. april

Izvor: RTS, 10.Apr.2013

Tokom dana pretežno sunčano i toplije, na jugu i jugoistoku malo i umereno oblačno...Vetar slab, južni jugoistočni. Najviša dnevna temperatura od 17 do 20 stepeni.

Nastavak na RTS...

VREMENSKA PROGNOZA: Danas čak do 24 stepena!

Izvor: S media, 11.Apr.2013, 13:07

U Srbiji će danas dnevna temperatura dostići i 24 stepena, najavio je danas Republički hidrometeorološki zavod Srbije...U južnim i centralnim delovima vreme će biti pretežno sunčano, a na severu zemlje promenljivo oblačno, ali se od popodneva mestimično očekuje kratkotrajna kiša...Duvaće...

Nastavak na S media...

U petak preko 20 stepeni

Izvor: Radio 021, 11.Apr.2013

Sutra umereno oblačno i toplo sa slabom kišom. Minimalna temperatura 8°C, maksimalna dnevna 22°C.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.