Izvor: BanjalukaLive.com, 11.Apr.2013, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vedro i toplije

Ujutro će u Srpskoj biti malo do umjereno oblačno, a duž rijeka, po kotlinama i na visoravnima biće magle. Tokom dana biće sunčano uz umjerenu dnevnu oblačnost, a temperatura će se povećati. Duvaće slab do umjeren južni i jugozapadni vjetar, u Krajini nešto pojačan. Minimalna temperatura vazduha od četiri do devet stepeni, na planinama od jedan stepen. Maksimalna dnevna od 17 do 22 stepena, u brdovitim i planinskim predjelima od 12 do 15 stepeni celzijusovih. PROGNOZA VREMENA ZA BANJA LUKU Ujutro malo do umjereno oblačno. Pri dizanju sunca sumaglica ili magla oko rijeka. Tokom dana sunčano, uz umjerenu dnevnu Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/drustvo/sutra-vedro-i-toplije.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Danas toplo i sunčano

Izvor: Cafe.ba, 11.Apr.2013

U BiH danas će biti sunčano i toplo vrijeme, uz maksimalnu dnevnu temperaturu od 17 do 22 stepena Celzijusova.U BiH jutros je malo do umjereno oblačno, duž rijeka, po kotlinama i na visoravnima kratkotrajna i mjestimično magla.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.