VOZIO POD DEJSTVOM KOKAINA: Lozničanina policija isključila iz saobraćaja - određeno mu je zadržavanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2021, 16:36

VOZIO POD DEJSTVOM KOKAINA: Lozničanina policija isključila iz saobraćaja - određeno mu je zadržavanje

Četrdesetšestogodišnjeg muškarca iz Loznice koji je vozio pod dejstvom kokaina isključili su iz saobraćaja pripadnici lozničke saobraćajne policije

Njega je patrola zatekla juče kako upravlja ‘’audijem“u Ulici Bakal Milosava u Loznici.

Vozaču je određeno zadržavanje i on će biti priveden Prekršajnom sudu u Loznici, saopšteno je danas iz PU Šabac. Pre samo tri dana policija je iz saobraćaja isključila i dvadesetsedmogodišnjeg muškarca iz Loznice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je vozio pod dejstvom kokaina i kanabisa.

Njega je patrola zatekla kako upravlja ’’golfom“u centru Loznice, na Trgu Vuka Karadžića, određeno mu je zadržavanje i priveden je Prekršajnom sudu u Šapcu. Inače, loznički saobraćajci od kraja novembra imaju ’’Droga test 5000’’ za testiranje učesnika u saobraćaju na prisustvo psihoaktivnih supstanci koji im je poklonio Grad Loznica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.