VOĐI ŠKALJARACA PRODUŽEN PRITVOR: Vukotić iza rešetaka do 8. jula

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020, 08:33

VOĐI ŠKALJARACA PRODUŽEN PRITVOR: Vukotić iza rešetaka do 8. jula

Vukotić je osumnjičen za pokušaj ubistva sugrađana Miloša Radonjića i Vojina Stupara.

Vrhovni sud Crne Gore produžio je pritvor Jovanu Vukotiću iz Kotora do 8. jula, zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u pokušaju i krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

U rešenju sudije za istragu Višeg suda u Podgorici navodi se da postoji osnovana sumnja da su okrivljeni Vukotić Jovan, Igor Dedović i Šaković Milić, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 27. marta 2016. godine u naselju Rakite u Kotoru, sa umišljajem pokušali da ubiju više osoba.

- Ovaj sud je imao u vidu da je okrivljeni u međuvremenu od događaja do njegovog izručenja iz Republike Srbije boravio u više država, što predstavlja okolnosti kojim se iz izvoda iz registra kaznenih sankcija Ministarstva pravde Crne Gore, utvrđuje da je okrivljeni Jovan Vukotić više puta do sada osuđivan - navedeno je u rešenju Vrhovnog suda Crne Gore.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.