Crnoj Gori iz Hrvatske izručen Miloš Radonjić

Izvor: B92, 12.Maj.2020, 22:40

Crnoj Gori iz Hrvatske izručen Miloš Radonjić

Hrvatska je danas Crnoj Gori izručila Miloša Radonjića (34) iz Kotora, koga je Interpol Podgorica potraživao radi izdržavanja kazne zatvora od četiri meseca.

Tražen je zbog krivičnog dela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

"Od neutvrđenog dana do 18. maja 2016. u Tivtu, neovlašćeno je nabavio i držao pištolj marke ''Glock 26'' bez fabričkog boja i 41 komad pištoljske municije kalibra 9x19 mm, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za koji nije posedovao oružni list, a koji je nosio na javnom mjestu 18. maja 2016", kaže se u saopstenju dostavljenom Tanjugu.

Crnogorska policija navodi da se protiv Miloša Radonjića vodi i krivični postupak pred Višim sudom u Podgorici zbog krivičnih dela stvaranje kriminalne organizacije i krivičnog dela omogućavanje uživanja opojnih droga.

On je, kako se sumnja, krajem maja 2010. godine prihvatio članstvo u kriminalnoj organizaciju koju su na teritoriji opštine Kotor formirali S.K. i I.B.

Prema operativnim saznanjima policije, Radonjić se tretira kao član organizovane kriminalne grupe.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.