VLADA SRBIJE USVOJILA ODLUKU: Ovo su uslovi za srpske državljane i strance za prelazak naše granice

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2020, 20:00

VLADA SRBIJE USVOJILA ODLUKU: Ovo su uslovi za srpske državljane i strance za prelazak naše granice

Mogućnost ulaska u zemlju zasad ne važi za sve strance, već samo za privrednike.

Vlada Srbije trebalo bi sutra da donese uredbu kojom će biti precizirani uslovi pod kojima će moći da se uđe u zemlju, a, prema saznanjima Tanjuga, posebni uslovi važiće za srpske državljane, a nešto drugačiji za strance.

Srpski državljani u Srbiju će, prema izvorima, moći da uđu bez obavezne samoizolacije ukoliko imaju negativan test na virus >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona, a ako ga nemaju - upućuju se u samoizolaciju na 14 dana.

Strani državljani mogu da uđu u zemlju samo sa posebnom dozvolom, za koju će se obraćati našim ambasadama, i sa, takođe obaveznim, negativnim testom za koronu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Hrvatska otvorila granice: Uslovi za strane državljane su nekretnina, posao ili sahrana

Izvor: Radio 021, 11.Maj.2020, 17:40

Hrvatska je otvorila svoje granice i hrvatski državljani posle ulaska u zemlju nisu više u obavezi da idu u dvonedeljnu samoizolaciju, dok strani državljani za prelazak granice treba da poseduju dokumentaciju kojom mogu dokazati da ulaze u Hrvatsku zbog važnih ličnih ili poslovnih razloga...Hrvatski...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.