PREMINULA INFLUENSERKA (23)! Njena poslednja objava iz BOLNICE ledi krv u žilama, bila je zdrava, a sve se obrnulo za par dana

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 18:51

PREMINULA INFLUENSERKA (23)! Njena poslednja objava iz BOLNICE ledi krv u žilama, bila je zdrava, a sve se obrnulo za par dana

Niko ne zna od čega je bolovala!

Influenserka Juribi Gomez preminula je u 23. godini, od misteriozne bolesti samo nekoliko dana nakon što je hospitalizovana. Imala je samo 23 godine, a preminula je u gvatemalskoj bolnici.

Proteklih dana, blogerka je bila na odeljenju intenzivne nege, a njeni bližnji tražili su donacije krvi kako bi je spasili, ali niko nije otkrio od čega Juribi boluje. Kako piše The Sun, poslednje trenutke provela je u bolnici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Gvatamali, odakle je rodom, ali se uzrok smrti i dalje nije poznat.

Gomezovu je pratilo oko 100.000 ljudi na popularnoj društvenoj mreži Instagram, gde je delila modne savete i ideje. Uz to, Gomez je uz druge brendove promovisala i salon lepote svoje rođake Kimberli Flores koja se od nje sada oprostila na društvenim mrežama.

- Ne mogu da se nosim sa ovolikim bolom - napisala je ona ispod fotografije sa pokojnom Juribi. Od Gomezove se oprostio i njen partner, uz kratku poruku.

- Vidimo se uskoro, ljubavi moja. Uvek ću te voleti - poručio je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.