(VIDEO) TINEJDŽERI, OD VAS SU UKRALI Da li je himna BiH seks komedija? Proverite sami!

Izvor: Kurir, 01.Jul.2015, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) TINEJDŽERI, OD VAS SU UKRALI Da li je himna BiH seks komedija? Proverite sami!

Kompozicija "Farber koledž tema" koja je uzeta za himnu BiH, delo je Farbera Bernštajna i ne podleže autorskim pravima

Kompozicija koja je odobrana za himnu Bosne i Hercegovine je objavljena 1978. i deo je muzike za jedan holivudski film.

Naime, reč je o tinejdžerskoj seks-komediji "Životinjska kuća", koja je snimljena u holivudskoj produkciji 1978. godine.

Kompozicija "Farber koledž tema" koja je uzeta za himnu BiH, delo je Farbera >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Bernštajna i, kako izgleda, ne podleže autorskim pravima, pa neće biti ni sudskog postupka.

"Mi smo jedina država koja ima himnu plagijat. Možete misliti koliko nam se ljudi u svetu smejalo tokom Svetskog prvenstva u fudbalu?", navodi se na jednom BH portalu, koji je i otkrio.

Himna Federacije Bosne i Hercegovine

Tema iz serije iz komedije Životinjska kuća

Revolucija.ba

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Da li je himna BiH plagijat iz holivudskog filma? Procenite sami!

Izvor: B92, 01.Jul.2015

Himna Bosne i Hercegovine neodoljivo podseća na pesmu iz holivudskog filma...Naime, kompozicija koja je odabrana za himnu BiH je objavljena davne 1978. godine, a reč je o muzici za tinejdžersku seks-komediju “Životinjska kuća“...Kompozicija “Farber koledž tema“ izgleda da ne podleže autorskim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.