VIDEO: Niko kao Bane

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2014, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Niko kao Bane

Srpski reprezentativac Branislav Ivanović režirao je preokret u duelu Čelsija sa Barnlijem na otvaranju sezone u Premijer ligi. Uz gol i veliki doprinos kod pogodaka Dijega Koste i Andrea Širlea. "Plavci" su pobedili na gostovanju Barnli i najavili šampionske ambicije u ovoj sezoni.

Igrači Čelsija slave sa Branislavom Ivanovićem, strelcem trećeg gola

 

 

Gol Skota Arfilda za iznenađujuće vođstvo Barnlija kao da je naljutilo kapitena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << srpske reprezentacije, pa se Čelsi samo tri minuta kasnije vratio u egal. Ivanović je ubacio oštru loptu sa desne strane do Azara, koji je bio izblokiran, a lopta se odbila od stative do Dijega Koste koji je postigao prvenac za londonski tim (1:1).

 

 

Pouzdani defanzivac potom je pronašao Fabregasa na ivici šesnaesterca, Španac iz prve šalje loptu do Andree Širlea koji je pogotkom krunisao akciju iz udžbenika (1:2).

 

 

Kao da Banetu ni to nije bilo dovoljno, pa je u 34. minutu posle kornera nogom sa peterca zakucao loptu u mrežu golmana domaćih (1:3).

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.