(VIDEO) NEVEROVATNA SCENA SNIMLJENA U BEOGRADU: Dva policajca prišla deci u parku, a ono što su uradili je zapalilo društvene mreže

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 15:27

(VIDEO) NEVEROVATNA SCENA SNIMLJENA U BEOGRADU: Dva policajca prišla deci u parku, a ono što su uradili je zapalilo društvene mreže

Ovaj postupak izazvao lavinu pozitivnih komentara na društvenoj mreži Instagram.

Na društvenoj mreži Instagram danas je osvanuo jedan lep snimak na kome se vidi kako se policajci igraju sa decom u jednoj beogradskoj školi. 

Deca su odličila da ovaj sunčan dan provedu na igralištu, a dva pripadnika MUP-a su im se pridružila u igri i tako postali tema dana. Ovi policajci su svojim gestom ne samo pokazali da brinu o bezbednosti mališana, već su na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravi način pristupili deci i zadobili njihovo poverenje.

Divan prizor oduševio je mnoge, a pozitivni komentari koji hvale organe reda zbog svog pristupa najmlađima, se samo nižu.

A post shared by MOJ - BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

"Ovako nesto lepo skoro nisam video, bravo momci", "Hvala bogu nešto lepo", "Kako je divno biti normalan.Bravo dragi ljudi", "Svaka čast policajcima" - to su samo neki od komentara ispod video snimka.

Izvor: Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.