VIDEO: MUP objavio snimak kretanja otmičara devojčice

Izvor: Radio 021, 19.Mar.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: MUP objavio snimak kretanja otmičara devojčice

Ministarstvo unutrašnjih poslova, uz saglasnost Tužilaštva za organizovani kriminal, objavilo je snimke kretanja francuskih državljana pre i posle otmice dvogodišnje devojčice u beogradskom naselju Braće Jerković.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao je da se time želi pokazati da je policija, u saradnji sa tužilaštvom, do detalja ušla u svaki element tog krivičnog dela.

"Srbija će znati da odgovori na pokušaje otmice, za koje se nadamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << da ih neće biti u budućnosti", rekao je Stefanović, navodi se u saopštenju MUP Srbija. "Otmica malene sugrađanke sa Voždovca bila je vest koja je izuzetno uznemirila Srbiju, svakog roditelja i svakog građanina zemlje. Brzom i energičnom akcijom policije pokazali smo da nećemo dozvoliti da Srbija bude poligon za kriminalne grupe koje se bave trgovinom ljudima, koje otimaju decu i odvode ih u inostranstvo", poručio je Stefanović.

"Hoćemo da u saradnji sa tužilaštvom, francuskim kolegama, ali i drugim evropskim policijama, pokažemo da smo spremni za ovakve organizovane kriminalne grupe i da kroz snažno preventivno delovanje želimo da sprečimo da uopšte pomisle da dođu u Srbiju", naglasio je Stefanović.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.