Objavljen snimak kretanja otmičara

Izvor: B92, 19.Mar.2015, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Objavljen snimak kretanja otmičara

MUP je, uz saglasnost Tužilaštva za organizovani kriminal, objavilo snimke kretanja francuskih državljana pre i posle otmice devojčice u Beogradu.

U saopštenju MUP se navodi da je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović istakao da time želi da se pokaže kako je policija sa Tužilaštvom do detalja ušla u svaki element otmice.

“Srbija će znati da odgovori na pokušaje otmice, za koje se nadamo da ih neće biti u budućnosti“, rekao je Stefanović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ministar je konstatovao da je otmica devojčice sa Voždovca bila vest koja je izuzetno uznemirila Srbiju, svakog roditelja i svakog građanina Srbije.

“Brzom i energičnom akcijom policije pokazali smo da nećemo dozvoliti da Srbija bude poligon za kriminalne grupe koje se bave trgovinom ljudima, koje otimaju našu decu i odvode ih u inostranstvo. Hoćemo da u saradnji sa tužilaštvom, francuskim kolegama, ali i drugim evropskim policijama, pokažemo da smo spremni za ovakve organizovane kriminalne grupe i da kroz snažno preventivno delovanje želimo da sprečimo da uopšte pomisle da dođu u Srbiju“, zaključio je Stefanović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.