VIDEO: Goca Božinovska dizala suknju i skinula brus na pijaci!

Izvor: Kurir, 09.Maj.2013, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Goca Božinovska dizala suknju i skinula brus na pijaci!

Pevačica je, da bi dobila voće i povrće na pijaci, prvo zadizala suknju, a onda je morala da skine i brushalter

Goca Božinovska na pijaci je delila stvari farmera, pevala, zadizala suknju, ali to nije bilo dovoljno da bi dobila hranu, pa je na kraju ostala i bez brushaltera.

Naime, pevačica je, da bi dobila voće i povrće na pijaci, prvo zadizala suknju, a onda je morala da skine i brushalter. Prodavac je toliko insistirao da pevačica nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << imala izbora.

Goca se, pre odlasna na pijacu, posavetovala sa Erom kako da se obuče, a pevač joj je rekao da obuče haljinu i da će sve proći dobro. Ona je kasnije shvatila da se prevarila i okrivila Eru.

Goca se na Farmu vratila sa punim džakom hrane, ali bez veša. Može se reći da je bila uspešna, jer je ipak zadržala haljinu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Goca Božinovska dizala suknju i skinula brus na pijaci!

Izvor: Dzungla.org, 09.Maj.2013

Pevačica je, da bi dobila voće i povrće na pijaci, prvo zadizala suknju, a onda je morala da skine i brushalter. Opširnije na Kurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.