VIDEO: Ceo svet se smeje fotkama Nikol Kidman sa početka karijere

Izvor: Vesti-online.com, 20.Dec.2016, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Ceo svet se smeje fotkama Nikol Kidman sa početka karijere

Nikol Kidman je već dugi niz godina na sceni i važi za jednu od najlepših žena sveta. Ipak, ako se osvrnemo na njene početke, ne deluje tako.

Naime, poznatu glumicu je ugostio Graham Norton u svom šou programu, a bio je i malo surov, pa je prikazao neke njene slike sa početka karijere.

Nikol je, kada je imala 14 godina, pozirala za australijski "Dolly Magazine", a njene fotografije iz tog perioda zabavile su sve goste u studiju, pa i samu Kidmanovu.

Glumica >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je tada pozirala sa crvenom kovrdžavom kosom i u presmešnim kreacijama.

Kidmanova je otkrila da se tada ofarbala u crveno, te da nije prirodno riđokosa. Iako nije prestajala da se smeje ovim fotkama, Nikol je priznala da bi sada volela da ima te kovrdže. Ona je poručila svim devojkama da nikada ne farbaju i ne peglaju kosu, jer više nikada neće dobiti svoje prirodne lokne nazad.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.