VIČU ALAHU AKBAR DOK UBIJAJU SRBE: Ovaj poklič se JASNO ORIO tokom operacije “Oluja” (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Avg.2016, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIČU ALAHU AKBAR DOK UBIJAJU SRBE: Ovaj poklič se JASNO ORIO tokom operacije “Oluja” (VIDEO)

Užasavajući napad na izbegličku kolonu Srba u hrvatskoj vojnoj operaciji "Oluja" 1995. godine zabeležen je i na snimcima. Na jednom od njih čuje se i muslimanski poklič "Alahu akbar" tokom naredbe da se ubiju ljudi iz kolone.

Srpski vojnici uspeli su na teritoriji opština Glina i Petrinja, u direktnom sukobu sa bojevnicima, nanesu teške gubitke i napreduju duboko u neprijateljsku teritoriju, ali samo na nekoliko sati. Hrvati su ih iznenadili, napavši ih s leđa.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << pojedinim navodima, i vojnici armije BiH učestvovali su u pogromu Srba sa hrvatske teritorije.

Na snimku koji možete pogledati ispod teksta, čuje se i fraza "Alahu akbar", koja se obično prevodi kao "Bog je veliki", "Alah je veliki" ili "Alah je najveći".

Za ovaj poklič smo čuli na snimcima tokom mnogobrojnih sukoba i zvesrkih ubistava na Bliskom istoku, ali i tokom terorističkih napada širom Evrope, koje su izvodili džihadisti Islamske države.

Pogledajte snimak i na 1,50 možete da čujete ovu frazu:



Pogledajte prilog T NOW televizije:

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.