VIČU ALAHU AKBAR DOK UBIJAJU SRBE: Ovaj poklič se JASNO ORIO tokom operacije "Oluja" (VIDEO)

Na snimku koji možete pogledati ispod teksta, čuje se i fraza "Alahu akbar", koja se obično prevodi kao "Bog je veliki", "Alah je veliki" ili "Alah je najveći"

Užasavajući napad na izbegličku kolonu Srba u hrvatskoj vojnoj operaciji "Oluja" 1995. godine zabeležen je i na snimcima. Na jednom od njih čuje se i muslimanski poklič "Alahu akbar" tokom naredbe da se ubiju ljudi iz kolone.

STATUS OVOG HRVATA O OLUJI JE DIGAO BALKAN NA NOGE: I Srbi su se pronašli u njemu!

Srpski vojnici uspeli su na teritoriji opština Glina i Petrinja, u direktnom sukobu sa bojevnicima, nanesu teške gubitke i napreduju duboko u neprijateljsku teritoriju, ali samo na nekoliko sati. Hrvati su ih iznenadili, napavši ih s leđa.

Prema pojedinim navodima, i vojnici armije BiH učestvovali su u pogromu Srba sa hrvatske teritorije.

Na snimku koji možete pogledati ispod teksta, čuje se i fraza "Alahu akbar", koja se obično prevodi kao "Bog je veliki", "Alah je veliki" ili "Alah je najveći".

Za ovaj poklič smo čuli na snimcima tokom mnogobrojnih sukoba i zvesrkih ubistava na Bliskom istoku, ali i tokom terorističkih napada širom Evrope, koje su izvodili džihadisti Islamske države.

Pogledajte snimak i na 1,50 možete da čujete ovu frazu:

Pogledajte prilog T NOW televizije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eto

    4. avgust 2016 | 18:31

    Jedni vikali da je Bog velik drugi da su za dom spremni a srbi toliko pametni da su vikali Srbija do Tokija?

  • Ako

    4. avgust 2016 | 17:51

    Da nije bilo tako bio bio još veći genocid u Bihaču čim su došli hrvati srbi pobegli glavom bez obzira...

  • Covjek

    4. avgust 2016 | 22:11

    Pocetkom rata Srbi isto radili u istocnoj Bosni,kasnije Bosnjaci isto sve.Na kraju kad skontas najvise stradali civili,a zasto?Zato jer vojnici kad cine zlocine ne misle na svoje civile i na osvetu.Svi su isti i Srbi i Hrvati i Bosnjaci.A mi smo glup narod kad nas svijet zavadja i uzima nas kapital.Zao mi je i jednih i drugih i trecih,alo civila ne vojnika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA