VESNA OTVORILA DUSU Nikolija mi je godinama ZAMERALA to sto su je odgajale bebisiterke i pomocnice

Izvor: medio.rs, 22.Jan.2017, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESNA OTVORILA DUSU Nikolija mi je godinama ZAMERALA to sto su je odgajale bebisiterke i pomocnice

Folk zvezda Vesna Zmijanac prisetila se koliko joj je bilo teško, kada je u jeku popularnosti rodila ćerku Nikoliju, koju je potom ostavljala kod kuće, kako bi išla na turneje.

Vesna je u emisiji "Premijera-Vikend specijal" ispričala kako je joj je Nikolija dugo godina prebacivala što ju je ostavljala.

"Jako teško sam ostavljala Nikoliju zbog turneja i koncerata, kao što je i njoj sada. Nije teško organizovati da bebi bude sve ok, nego fali brate, trčite kući, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << grize vas savest. Godinama mi je Nikolija gunđala da je odrasla sa kućnim pomoćnicama i bebisiterkama", rekla je Vesna, ali i istakla da se mora raditi, bez obzira na sve.

"Nikolija i ja smo mnogo vezane, iako sam se ja trudila da ne budemo baš toliko. Ali sada kada je dobila svoje dete, imam utisak da se polako opredeljuje. Teško je to za majku, ali je dobro je za nju. Tu je i Relja, koji je mnogo voli i mnogo su slatki. U sigurnim je rukama".

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.