VESIĆ U VANREDNOJ INSPEKCIJI NA TRGU REPUBLIKE: Izvođač radova ima rok - 35 dana da presloži sve kocke o svom trošku i napravi biciklističku stazu!

Izvor: RTV Pink, 13.Sep.2019, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESIĆ U VANREDNOJ INSPEKCIJI NA TRGU REPUBLIKE: Izvođač radova ima rok - 35 dana da presloži sve kocke o svom trošku i napravi biciklističku stazu!

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić jutros je bio u vanrednoj inspekciji na Trgu republike i proverio pritužbe građana, biciklista, motciklista i Udruženja majki, da kocke koje se nalaze na kolovozu nisu dovoljno funkcionalne i naglasio da će u narednih 35 do 40 dana sve da dovedu u red.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VESIĆ U VANREDNOJ INSPEKCIJI: Izvođač ima 35 dana da izvrši popravke na Trgu republike o svom trošku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2019

To su građani platili i mora da se odgovorno odnose prema parama građana!..Zamenik gradonačelnika Goran Vesić jutros je bio u vanrednoj inspekciji na Trgu republike i proverio pritužbe građana, biciklista i majki sa kolicima, da kocke koje se nalaze na kolovozu nisu dovoljno funkcionalne i naglasio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Vesić: Odmah da zamenite kocke na kolovozu oko Trga; izvođač: Ispravićemo grešku

Izvor: RTS, 13.Sep.2019

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić bio je jutros u vanrednoj inspekciji na nedavno renoviranom Trgu republike i razgovarao sa izvođačima radova kojima je dao rok od 35 do 40 dana da preslože kocke na kolovozu oko Trga jer je, kako je obrazložio, napravljen propust i nisu postavljene...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.