VELIKE SU PROMENE U NEMAČKOJ Vučić: Oni su tražili podelu KiM i da se povuku albanski specijalci, ali je nešto mnogo VAŽNIJE ZA NAS

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 22:29

"VELIKE SU PROMENE U NEMAČKOJ" Vučić: Oni su tražili podelu KiM i da se povuku albanski specijalci, ali je nešto mnogo VAŽNIJE ZA NAS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je večeras gost emisije "Ćirilica" na Hepi televiziji

Govoreći o situaciji na Kosmetu i promeni stava stranih sila, Vučić kaže:

- Velike su promene u Nemačkoj, ogroman je rast AFD. Oni su tražili podelu Kosova i da se povuku albanski specijalci. Tu je i CDU Merca, nekada Angele Merkel. Mnogo toga se zbiva, a svi čekaju američke izbore - istakao je predsednik.

- Za nas je mnogo važnije šta će biti kada dođe Džim Obrajan. Kao neko ko je pisao Dejton, ali je čovek koji ume da sluša. On izuzetno dobro razume stvari, veoma je inteligentan - primetio je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.