VELIKA VUČIĆEVA POBEDA U TIRANI! Albanski analitičar potvrdio: Većina njegovih zahteva ispunjeno

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 09:48

VELIKA VUČIĆEVA POBEDA U TIRANI! Albanski analitičar potvrdio: "Većina njegovih zahteva ispunjeno"

Aleksandar Vučić još jednom pokazao svoj državnički kapacitet.

Analitičar Nedžmedin Spahiu rekao je da je Samit u Tirani velika pobeda za predsednika SrbijeAleksandra Vučića, koji je uspeo da promoviše svoju zemlju na najbolji način, prenosi Gazeta blic.

Kako je kazao ispunjena je većina Vučićevih zahteva, od odsustva kosovske zastave do skidanja tačaka iz deklaracije o Rusiji.

- Samit u Tirani bio je izuzetno velika pobeda za Vučića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uprkos svim kompromisima koje su napravili prema njemu, uključujući i onaj simbolični za zastave. To u potpunosti zavisi od organizatora, uključujući i simboličku stranu koja uvek izražava suštinu. Na sastanku šest balkanskih zemalja u Hrvatskoj ili Berlinu bile su zastave svih zemalja Zapadnog Balkana. Ovoga puta ih nije bilo i to pokazuje koliko je organizator u Tirani bio pažljiv prema Vučiču - rekao je Spahiu.

Izvor: Srbija Danas/Kosovo online

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.