VELIKA TRAGEDIJA U MILANU! Avion se zakucao u zgradu, ima mrtvih, objekti i  vozila u plamenu, krhotine na sve strane! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2021, 15:35

VELIKA TRAGEDIJA U MILANU! Avion se zakucao u zgradu, ima mrtvih, objekti i vozila u plamenu, krhotine na sve strane! (VIDEO)

Policija i hitne službe su na terenu

Šest osoba poginulo je danas kada je mali avion udario u praznu dvospratnu poslovnu zgradu u predgrađu italijanskog grada Milana, saopštili su italijanski mediji. Novinska agencija La Prese citirala je vatrogasce koji se nalaze na mestu nesreće da je pilot i svih pet putnika stradalo, a još se ne zna njihova nacionalnost, preneo je AP.

Vatrogasna služba je navela da niko drugi nije stradao u padu aviona u blizini metro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stanice San Donato Milaneze, gradića pored Milana. Iz službe su dodali da je nekoliko automobila na obližnjem parkingu zapaljeno, ali se čini da nije bilo nikoga u tom trenutku u vozilima, dodaje AP.

"Skaj TG24" navodi da je avion leteo sa aerodroma Linate ka ostrvu Sardinija. Vatrogasci su ugasili požar na zgradi koja je bila renovirana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA! AVION UDARIO U ZGRADU, SVI PUTNICI STRADALI: Pilot i 5 putnika poginuli na mestu nesreće blizu Milana! VIDEO

Izvor: Kurir, 03.Okt.2021

Mali avion udario je danas u praznu, dvospratnu poslovnu zgradu u predgradju Milana, a italijanski mediji navode da je poginulo šest osoba, koliko ih je i bilo u avionu.

Nastavak na Kurir...

Italija: Mali avion udario u zgradu, poginulo osam osoba

Izvor: VOA, 03.Okt.2021

Šest putnika i dva člana posade poginuli su kada je mali privatni avion udario u u praznu zgradu u predgrađu Milana, saopštila je policija, prenosi agencija Asošijeted pres. Avion, koji je poleteo sa gradskog aerodroma Linate, kretao se ka ostrvu Sardinija, saopštili su zvaničnici, a prenosi...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.