VELIKA NESREĆA na takmičenju: DEVOJČICA (6) pala sa tribine sa visine od PET METARA! Lekari se bore za njen život!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2019, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA NESREĆA na takmičenju: DEVOJČICA (6) pala sa tribine sa visine od PET METARA! Lekari se bore za njen život!

U sportskoj dvorani Mirza Delebašić danas je za vreme takmičenja u brzom klizanju u okviru EYOF-a došlo do teške nesreće kada je šestogodišnja devojčica pala sa tribine i tom prilikom zadobila teške telesne povrede, koje su opasne po život.

Kako je potvrdio direktor JU Hitna pomoć KS Adem Zalihić, devojčica je pala s visine od pet metara.

- Devojčica je zadobila teške tjelesne povrede, frakturu lobanje na više mesta, koja je dovela do intrakranijalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krvarenja. Tom prilikom je došlo i do povećanja trbuha, koja ukazuje na rupturu slezine i oštećenje jetre - kazao je Zalihić.

Istaknuo je da je povređena djevojčica prevezena na KCUS.

- Naša ekipa je delovala stručno i stabilizovala pacijenta, te ga transportovala na KCUS. Devojčica se nalazi na Klinici na neurohirurgiju i u životnoj je opasnosti. Urađena su dva CT snimka, a kasnije će se znati da li će biti potrebna operacija - kazao je Zalihić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽAS U SARAJEVU Šestogodišnja devojčica pala s tribine u dvorani Skenderija, BORI SE ZA ŽIVOT

Izvor: Blic, 13.Feb.2019

U sportskoj dvorani “Mirza Delebašić” danas je za vreme takmičenja u brzom klizanju u okviru EYOF-a došlo do teške nesreće kada je šestogodišnja devojčica pala s tribine i tom prilikom zadobilo teške telesne povrede, koje su opasne po život.

Nastavak na Blic...

Radnik pao sa gradilišta kompanije "Forverk" u Preljini

Izvor: RTS, 14.Feb.2019, 21:02

Muškarac star 32 godine zadobio je oko podneva teške telesne povrede u nemačkoj kompaniji "Forverk", kada je pao sa visine od 17 metara. . Portparolka čačanske Opšte bolnice Biljana Kočović izjavila je da je muškarac...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.