VELIKA GREŠKA Piloti su zbog ovog selfija sa starletom dobili otkaz

Izvor: Blic, 29.Jun.2015, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA GREŠKA Piloti su zbog ovog selfija sa starletom dobili otkaz

Patricio Zoči Molina i Federico Matijas Soaje, pilot i kopilot argentinske aviokompanije "Aerolineas Argentinas", otpušteni su nakon što je na internetu osvanuo njihov selfi sa starletom Viki Ksipolitakis.

#Rosario ✈️ pic.twitter.com/RLJOvnBCbd

Molina i Soaje su starletu pustili u kokpit, tokom leta od Buenos Ajresa do grada Rosario. Oni su joj čak dozvolili da nakratko sedne za kontrolnu tablu, a za nepromišljeni postupak pilota saznalo se kada se Viki pohvalila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na Tviteru.

Pored fotografije koja prikazuje nasmejane pilote u društvu argentinske manekenke, na internetu se pojavio i snimak njihove "avanture" na kome se čuje kako ona izgovara: "Ubrzaću i uskoro polećemo".

Iz aviokompanije je saopšteno da su Molina i Soaje momentalno dobili otkaz zbog uvođenja nestručne osobe u kokpit i ugrožavanja života putnika.

Kažnjena je i starleta, koja je dobila petogodišnju zabranu letenja "Aerolineas Argentinasom".

VIDEO>Starleta u kokpitu aviona:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ovo je selfi zbog kojeg su piloti ostali bez posla

Izvor: B92, 29.Jun.2015

Patricio Zoči Molina i Federiko Matijas Soaje otpušteni su nakon što se na društvenim mrežama pojavio njihov selfi sa starletom Viki Ksipolitakis...Avio-kompanija “Aerolineas Argentinas“ otpustila je pilota i kopilota zbog selfija...Naime, njih dvojica su pustila starletu u kokpit, tokom leta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.