Ludirali se sa starletom u kokpitu, dobili otkaz

Izvor: B92, 29.Jun.2015, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludirali se sa starletom u kokpitu, dobili otkaz

Pilot i kopilot najveće argentinske aviokompanije, Patricio Zoči Molina i Federico Matijas Soaje, neće zaboraviti fotografisanje sa starletom Viki Ksipolitakis.

Zbog toga što su je pustili u kokpit i s njom se zabavljali, ostali su bez posla.

Aviokompanija za koju su radili nije baš blagonaklono gledala na njihove ludorije u avionu, kojim su njih dvojica u tom trenutku upravljali.

Za sve se možda ne bi ni saznalo da se Viki nije morala pohvaliti svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podvigom obožavateljima na Tviteru.

Ta glumica i pevačica objavila je nekoliko fotografija druženja s pilotom i kopilotom, tvrdeći da su se dobro pobrinuli za nju.

Argentinski mediji tvrde da se sve dogodilo na letu između Buenos Ajresa i Rosaria u utorak.

Nakon svega na internetu se pojavio i snimak na kom se može videti kako je izgledala zabava u pilotskoj kabini.

"Ubrzaću i uskoro polećemo", rekla je Viki u jednom trenutku, na što su se piloti nasmejali.

Predsedniku aviokompanije Marianu Rekaldeu to nije bilo preterano smešno, pa je pilotima uručio otkaz nakon što je javnost doznala za njihove ludorije.

Slučaj se istražuje, a iz kompanije naglašavaju da su piloti ugrozili živote putnika i posade svojim ponašanjem.

Kaznu je dobila i starleta, koja se sledećih pet godina ne sme voziti avionima ove kompanije.

.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VELIKA GREŠKA Piloti su zbog ovog selfija sa starletom dobili otkaz

Izvor: Blic, 29.Jun.2015

Patricio Zoči Molina i Federico Matijas Soaje, pilot i kopilot argentinske aviokompanije "Aerolineas Argentinas", otpušteni su nakon što je na internetu osvanuo njihov selfi sa starletom Viki Ksipolitakis...#Rosario ✈️ pic.twitter.com/RLJOvnBCbd..Molina i Soaje su starletu pustili u kokpit, tokom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.