VELIKA AKCIJA SRPSKE POLICIJE: U Beogradu pronašli 90 ilegalnih migranata - sprovedeni u prihvatne centre

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2021, 09:17

VELIKA AKCIJA SRPSKE POLICIJE: U Beogradu pronašli 90 ilegalnih migranata - sprovedeni u prihvatne centre

Najveći broj migranata pronađen je na Voždovcu

Policajci u Beogradu, tokom redovne akcije usmerene na pronalazak i izmeštanje ilegalnih migranata u prihvatne centre pronašli su 90 ilegalnih migranata.

Akcija je sprovedena na teritoriji svih gradskih opština, dok je najveći broj pronađen na Voždovcu.

Policijski službenici će nastaviti sa sprovođenjem redovnih kontrola kretanja i boravka ilegalnih migranata kako bi se očuvala bezbednost i sigurnost svih građana, kao i migranata.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U Beogradu pronađeno 90 ilegalnih MIGRANATA: Najviše u ovom delu grada

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2021

Velika akcija policije u prestonici..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, tokom redovne akcije usmerene na pronalazak i izmeštanje ilegalnih migranata u prihvatne centre, pronašli su 90 ilegalnih migranata...Akcija je sprovedena na teritoriji svih gradskih opština, a najveći broj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.