VELIČANSTVENO! Hodočasnici koji su krenuli pešice iz Beograda, stigli do Crne Gore (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIČANSTVENO! Hodočasnici koji su krenuli pešice iz Beograda, stigli do Crne Gore (VIDEO)

Oni su ušli u Crnu Goru na graničnom prelazu Jabuka.

Mladići koji su krenuli pešice iz Beograda da se pridruže litijama kojima se brane svetinje u Crnoj Gori, prešli su granicu te zemlje.

Ognjen Maraš (27) iz Zete, Miloš Ajković (26), takođe iz Crne Gore, Aleksandar Babić (40) iz Prijepolja i Miroslav Antić (51) iz Zemuna krenuli su iz Beograda, a pridružila su im se još dva Podgoričanina, Kristijan Kojičić i Goran Pajović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mladići koji su iz Beograda krenuli pešice u Podgoricu, ušli u Crnu Goru

Izvor: RTS, 18.Feb.2020

Grupa mladića, koja je iz Beograda pre nedelju dana krenula pešice do Hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, ušla je u Crnu Goru. . Kako je na Fejsbuku objavio lider opozicione crnogorske Prave Crne Gore Marko Milačić,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.