VELEOBRT U PORODIČNOJ DRAMI Ponovo se oglasio Mašan koga Jelena optužuje za otmicu deteta - ovo NIKO NIJE OČEKIVAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 13:27

VELEOBRT U PORODIČNOJ DRAMI Ponovo se oglasio Mašan koga Jelena optužuje za otmicu deteta - ovo NIKO NIJE OČEKIVAO

Nadležne institucije su saopštile da već rade na rešavanju ovog slučaja.

"Dobio sam starateljstvo nad sinom. Švajcarska mi je dala".

Ovako otac Mašan Lubarda, kratko i oštro, poručuje nakon što ga je supruga Jelena Abramović (32) optužila da je na Veliki petak ilegalno odveo njihovog dvoipogodišnjeg sina u Švajcarsku, bez pasoša i njene saglasnosti.

Starateljstvo je, ispričao je, dobio u januaru kao privremenu meru dok se ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << završi brakorazvodni postupak.

Porodična drama Jelene Abramović (32), koja je u ispovesti za Kurir optužila muža Mašana Lubardu (37) da je na Veliki petak ilegalno odveo njihovog dvoipogodišnjeg sina u Švajcarsku bez pasoša i njene saglasnosti, podigla je Srbiju na noge, a nadležne institucije su saopštile da već rade na rešavanju ovog slučaja.

Ispostavilo se i da je Jelenu njen još uvek venčani suprug Mašan prvi, pre više od mesec dana, prijavio u Švajcarskoj da je navodno napustila zemlju s detetom, i to protivno odluci švajcarskog suda. Jelena na to odgovara da je prijava njenog supruga usledila tek nakon što mu je ona zatražila razvod 6. januara ove godine, kao i da su u to vreme svi zajedno bili u Srbiji.

U tom predmetu, koji predstavlja kontraprijavu, vrše se provere, preciznije, zatražen je izveštaj Centra za socijalni rad, kao i spisi suda u postupku koji se vodi između navedenih lica u vezi s poveravanjem maloletnog deteta, a od J. L. je u policiji uzeta izjava na okolnosti navoda - saopštilo je tužilaštvo.

Ipak, Jelena tvrdi da je u decembru prošle godine njen suprug lično kupio avionske karte da sve troje dođu u Srbiju, pri čemu je prvo ona došla sa detetom, a Mašan nekoliko dana posle njih.

Podsetimo, Jelena Abramović optužila je svog supruga Mašana u ispovesti da je na Veliki petak navodno odveo njihovo dvoipogodišnje dete u Švajcarsku bez njene saglasnosti.

Sve je, po njenim rečima, usledilo nakon što je Jelena pokrenula brakorazvodnu parnicu u januaru.

- Venčali smo se u junu 2020. i iste godine smo dobili dete. Zbog njegovog posla jedno vreme smo boravili u Švajcarskoj, ali sve troje imamo prebivalište u Srbiji. Od decembra 2022. smo ovde u Beogradu, a u januaru sam odlučila da tražim razvod zbog njegovog ponašanja, omalovažavanja... Kad je čuo da sam podnela zahtev za razvod braka, počeo je i da preti da će dete vratiti u Švajcarsku. Zbog njegovih reči, koje su mi uterale strah u kosti, već mesecima sam stalno na oprezu, u strahu - rekla je tada zabrinuta majka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"NE ZNAM NI DA LI SU ŽIVE ILI MRTVE" Lekar iz Srbije progovorio o porodičnoj drami: Supruga se sa dve ćerke preselila u Kinu, a onda je DOBIO POZIV zbog čega je sve još veća misterija

Izvor: Blic, 21.Apr.2023, 10:25

Porodična drama Jelene Abramović koja je optužila muža Mašana Lubardu da je na Veliki petak ilegalno odveo njihovog dvoipogodišnjeg sina u Švajcarsku bez pasoša i njene saglasnosti potresla je Srbiju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.