VEĆ 21 GODINU SMO OVDE I BORIMO SE ZA SLOBODU Na barikadama snimljen jedan zanimljiv detalj među okupljenim Srbima

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2021, 17:46

"VEĆ 21 GODINU SMO OVDE I BORIMO SE ZA SLOBODU" Na barikadama snimljen jedan zanimljiv detalj među okupljenim Srbima

Već sedam dana Srbi sa Kosova ne odustaju od blokada prelaza Jarinje i Brnjak

i zahteva da se povuku pripadnici specijalne jedinice kosovske policije, kao i odluka o zameni registarskih tablica, prenose "Novosti".

Jedan reporter je na barikadama snimio jedan zanimljiv detalj među okupljenim građanima gde su radnici JKP "Standard" čestitali rođendan svom kolegi Radoslavu Nikoliću.

- Već 21 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godinu ovde smo i borimo se za pravdu, slobodu i svoja osnovna prava na slobodu kretanja i na normalan život - rekao je Nikolić i nada se da će njegov 45-ti rođendan biti uvod u bolje dane za srpski narod na Kosovu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.