VB: Zaratili Nirmal i Brendon

Izvor: Vesti-online.com, 05.Jun.2011, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: Zaratili Nirmal i Brendon

Ove nedelje nominovani za izbacivanje su Nirmal, Brendon, Nemeš i Marijana, a polako se diže i temperatura među njima, jer se gotovo svi plaše ispadanja malo pred kraj.

Obično se grupa nominovanih drži zajedno do samog kraja, ali ovaj put, Nirmal i Brendon su započeli pravi mali rat.

Nirmalu se nikako nije svideo novi nadimak. “Lignjoslav” koji mu je Brendon

nadenuo, te je uzeo pik na njega. Kontroverzni Brendon se zakačio za Nirmala, jer mu je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << on, kao i većina ostalih, prigovorio u vezi pranja sudova, higijene, a i provocirao ga je pitanjima o životu na Menhetnu i slično, budući da se Brendon hvalio da je živeo u Americi, a svi stanari sumnjaju u to.

Inače, polako se stvaraju klanovi na otpadu u kući Velikog Brata i to upravo oko ove dvojice ukućana. Kao dodatni šlag na tortu, pravi ukućani na otpadu mogu da prate dešavanja u luksuznom delu, a ranije izbačeni ukućani imaju zadatak da što više zbune prave ukućane. Bojana najviše prednjači u sumnjama da je većina stvari rečenih u toku nedelje laž.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.