VB: Počelo finale, prva ispala Soraja

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2013, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: Počelo finale, prva ispala Soraja

Počelo je finale rijalitija do kojeg je doguralo šest učesnka. Publika sistemom eliminacije izbacije jednog po jednog finalistu. Prva izbačena Soraja.

Nominacije umeju da budu zabavne. ali da li je tako i sa izbacivanjem u finalu   

Prvi presek napravljen je u tačno 21. čas, a zaduženje da saopšti i ne tako lepu vest o izbacivanju prvog finaliste dobio je Žarko.

 

"Svi ste dobili veliku podršku, ali prvi koji izlazi napolje je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Soraja", jedva je pročitao Žarko, a Ava mu nije verovala.

 

Soraja, koja je u rijaliti ušla kao tajni agent Velikog Brata skoro da samog kraja se držala po strani, ali je onda "pukla" i tokom javnih nominacija Maju Nikolić zviznula tortom da ova od šoka ostala nema. Pored torte, Sara, odnosno njena guza je briljirala i tokom zadatka Bakan Song Contest.

 

U kući je bila jedna od retkih koja je redovno vodila računa o svom izgledu, zbog čega su je mnogi i osuđivali, ali starleta je već jednom bila u ovom rijalitiju i "sve fore već zna".

 

"Da Maja nije mene onako udarila ne bih ni ja nju. Samo sam joj vratila istom merom. Nikoga ne diram prva, ali ne ostajem dužna. Neke svađe su mi bile zaista duhovite."

 

Na svakih pola sata praviće se preseci glasova i ko bude imao najmanje leti napolje, a u našoj anketi vi ste rekli da pobedu zaslužuje Žarko. Da li ste bili u pravu saznaćemo oko ponoći kada će biti proglašen pobednik petog VIP serijala Veliki Brat

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.