UŽIVO: Veliki Brat - finale

Izvor: Mondo, 06.Maj.2013, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Veliki Brat - finale

Počelo je finale rijalitija do kojeg je doguralo šest učesnka. Publika sistemom eliminacije izbacije jednog po jednog finalistu. Prva "izletela" Soraja, a za njom i Aneta, pa Željko, zatim Ava...

Publika je bronzu dodelila Ava, koja se od nervoze i neizvesnoti tresla dok je čekala da Marijana saopšti presudu publike.

Boravak Ave Karabatić u Velikom Bratu ostaće upamćen po neuzvraćenim ljubavima i naravno golotinji sa kojom starleta nema problem, a gledaoci >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << još manje.

Iako većina učesnika smatra da je Ava imala taktiku i čak i seks simulirala, ona tvrdi da ništa od toga nije tačno jer je ona veliki emotivac i voli da se mazi. U Uroša, kao i Željka tvrdi da se zaljubila, ali ni jedna ljubav nije potrajala...

"Moji odnos sa Urošem se ne može uporediti sa onim sa Željkom i mislim da to nije razlog zašto sam u finalu. Po prirodi sam nerv, što bi rekao Milić. Ali da budem fer, rećiću i da i ne."



Treći finalista sa najmanje glasova je Željko, koji je nešto posle 22 časa šokiran napustio Kuću.

Željko, koji tvrdi da mu je pobeda u francuskoj verziji popularnog rijalitija "izmakla za dlaku" u srpski je ušao sa ciljem da ga naša javnost upozna jer želi da se u Srbiji ostane da živi. Pored konstantnog isterivanja pravde, polivanja vodom Maje Nikolić i ljubakanja sa Avom, zbog Soraje se posvađao sa bratom.

Ulazak u finale je očekivao jer kaže da je ako ne najveći, onda sigurno jedan od najboljih igrača u rijalitiju, a svoje plesačko umeče je pokazao i u zadatku "Briljantin", a dobro se snalazi i u striptizu kada je Vendi pokazao svoje golo dupe, a upamćen će ostati i "seks veverice i vanzemaljca".

"Nemam konkurencije, briga me ko će da pobedi, meni je ovde u Srbiji do j** i definitivno se ne vraćam u Francusku, a sada čekam Žarka da izađe. Ava mi se sviđa, ali dok je ovakva kava je ne zanima me. Sada mi je drugarica i ne znam šta će se desiti u budućnosti. Sa bratom sam se posvađao i rekli smo jedan drugom svašta, ali to je tako kod nas dvojice."



Nešto pre 22 časa je napravljen drugi presek glasova i bez nagrade i sna o tituli pobednika ostala je Aneta, koja je drugi izbačeni finalista.

Aneta je uspela da se skoro sa svakim od ukućana posvađa, sa nekima je htela i da se bije, ali kada ju je Vendi uzela pod svoje Makedonka je samo poslušno klimala glavom, ali je zato o niminacijala pričala i zbog toga zamalo ispala.

Ipak, od samog ulaska u kuću Sindi joj je bila najveći "trn u oku", a nije ništa lepše mišljenje imala ni o Maji Nikolić, koju je na kraju ipak zavolela "jer ima dobro srce", koje je i nju opustilo pa je pod tušem pokazala svu raskoš svog dekoltea.

"Kada čovek dovde dogura onda dobije još malo samopouzdanja i meni je ovo prijalo. Najlepše mi je bilo kada je Boban, slučajno zamalo papaučom pogodio Maju Nikolić."



Prvi presek napravljen je u tačno 21 čas, a zaduženje da saopšti i ne tako lepu vest o izbacivanju prvog finaliste dobio je Žarko.

"Svi ste dobili veliku podršku, ali prvi finalista koji izlazi napolje je Soraja", jedva je pročitao Žarko, a Ava mu nije verovala.

Soraja, koja je u rijaliti ušla kao tajni agent Velikog Brata skoro da samog kraja se držala po strani, ali je onda "pukla" i tokom javnih nominacija Maju Nikolić zviznula tortom da ova od šoka ostala nema. Pored torte, Sara, odnosno njena guza je briljirala i tokom zadatka Bakan Song Contest.

U kući je bila jedna od retkih koja je redovno vodila računa o svom izgledu, zbog čega su je mnogi i osuđivali, ali starleta je već jednom bila u ovom rijalitiju i "sve fore već zna".

"Da Maja nije mene onako udarila ne bih ni ja nju. Samo sam joj vratila istom merom. Nikoga ne diram prva, ali ne ostajem dužna. Neke svađe su mi bile zaista duhovite."



Svakih oko pola sata praviće se preseci glasova i ko bude imao najmanje leti napolje, a u našoj anketi vi ste rekli da pobedu zaslužuje Žarko. Da li ste bili u pravu saznaćemo oko ponoći kada će biti proglašen pobednik petog VIP serijala Veliki Brat.

Ostanite uz MONDO.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Soraja Vučelić

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VELIKO VB FINALE: Žarko i Top u trci za 50.000 evra! (UŽIVO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Maj.2013

U toku je poslednje izbacivanje iz kuće "Velikog Brata", a tokom večeri saznaćemo ko će biti pobednik popularnog rijalitija i ko će osvojiti vrednu novčanu od 50.000 evra. Voljom publike, rijaliti su napustile starlete Ava Karabatić i Soraja Vučelić, pevačica Aneta Nakovska, blizanac Željko...

Nastavak na Telegraf.rs...

VB: Počelo finale, prva ispala Soraja

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2013

Počelo je finale rijalitija do kojeg je doguralo šest učesnka. Publika sistemom eliminacije izbacije jednog po jednog finalistu. Prva izbačena Soraja. ..Nominacije umeju da budu zabavne. ali da li je tako i sa izbacivanjem u finalu   ..Prvi presek napravljen je u tačno 21. čas, a zaduženje da...

Nastavak na Vesti-online.com...

Pobednik VIP Velikog Brata 2013 je Žarko Stojanović!

Izvor: Svet plus, 07.Maj.2013, 00:53

Stigli smo do samog kraja rijalitija, a pobednik VIP Velikog Brata je Žarko Stojanović koji je osvojio nagradu od 50.000 evra!

Nastavak na Svet plus...

Finale "Velikog brata" uživo: Žarko je pobednik!

Izvor: Blic, 07.Maj.2013

Pobednik petog serijala "Velikog brata VIP" je Žarko Stojanović. On je dobio više glasova publike od Topa koji je važio za favorita i osvojio nagradu od 50.000 evra...00:45 - Žarko za "Blic": Neću otkriti da li sam gej..Po izlasku iz kuće "Velikog brata", Žarko je izjavio da mu je drago što...

Nastavak na Blic...

Žarko Stojanović pobednik Velikog brata

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Maj.2013

Maneken Žarko Stojanović pobednik je petog serijala VIP izdanja rijalitija Veliki brat koji se prikazivao na B92.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Žarko pobednik "Velikog brata": Pare ću podeliti sa roditeljima i bratom

Izvor: Blic, 07.Maj.2013

Pobedu u petom serijalu Velikog brata i nagradu od 50.000 evra odneo je Žarko Stojanović. Šarm i neobuzdanost i iskustvo u rialitiju koje je pokazivao tokom prethodnih šest nedelja donele su mu pobedu, iako je između njega i Dragutina Topića bila mala razlika kad su glasovi publike u pitanju. Nagradu...

Nastavak na Blic...

Veliki Brat: Pobeda gej populacije?

Izvor: Mondo, 07.Maj.2013

Zašto se gej populacija toliko obradovala zbog pobede Žarka Stojanovića u rijalitiju Veliki Brat? Pobednik VB: "Neću da pričam o svom seksualnom opredeljenju"...Žarko Stojanović ili Dragutin Topić ili Ava Karabatić?..Tri različita profila ljudi bili su najozbiljniji kandidati za osvajanje 50.000...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.