VAŽNI SASTANCI, GOSTOVANJA I PROSLAVA! Produktivna nedelja iza predsednika Vučića: Bez stajanja nastavljamo da radimo na svim frontovima (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 14:59

VAŽNI SASTANCI, GOSTOVANJA I PROSLAVA! Produktivna nedelja iza predsednika Vučića: "Bez stajanja nastavljamo da radimo na svim frontovima" (VIDEO)

Nedelja sa predsednikom Vučićem.

Nedelja prepuna sastanaka, gostovanja i proslava je iza predsednika Vučića. On je na svom Instagram profilu buducnostsrbijeav podelio neke od najvažnijih trenutaka iz prethodne nedelje.

- Sezona praznika polako prolazi, a mi bez stajanja nastavljamo da radimo na svim frontovima menjajući lice naše Srbije. Dajemo još veću podršku sportistima koji našu zemlju predstavljaju na OI u Parizu, jačamo veze sa tradicionalnim prijateljima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spremamo se za EXPO2027. - istakao je predsednik Vučić u osvrtu na svoju prethodnu nedelju.

Na snimku se nižu važni događaji. Pre svega proslava Dana Republike Srpske, a zatim redom: Intervju za kinesku televiziju CGTN, poseta Ruskom Domu povodom 90 godina od otvaranja, sastanak sa ambasadorom SAD Kristoferom Hilom, sastanak sa delegacijom Olimpijskog komiteta Srbije i obilazak dežurnog operativnog centra VBA.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

- Kao ozbiljna država se zalažemo za mir i stabilnost, ne ugrožavajući, pritom, svoje nacionalne interese. Veoma dobro vidimo šta se oko nas dešava, radimo na regionalnoj saradnji, ali uporedo sa tim, kao vojno neutralna zemlja, snažimo i opremamo našu vojsku, dodatno doprinoseći osećaju bezbednosti kod svakog našeg građanina. - zaključio je predsednik u objavi na svom Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.